Reklamer Nej Tak

Reklamer Nej Tak er en ordning hvor du både kan afmelde og tilmelde modtagelsen af reklamer og gratis aviser.

Hvad skal man være opmærksom på?
Du viser omdelerne, at du ikke er interesseret i reklamer ved at have et Reklamer Nej Tak mærke på din postkasse.

Med denne ordning er det kun reklamer og gratis aviser, som du siger Nej Tak til. Du vil stadig modtage informationer fra fx stat, region eller kommune, religiøse institutioner, velgørende foreninger samt information af almen samfundsmæssig interesse.

Hvordan tilmelder eller afmelder man sig Reklamer Nej Tak?
fk.dk kan du læse om, hvordan du tilmelder eller afmelder dig ordningen for Reklamer Nej Tak.

Hvem kan jeg klage til, hvis jeg får reklamer, selvom jeg har et Reklamer Nej Tak mærke?
Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til tre uger fra den dag du tilmelder dig Reklamer Nej Tak ordningen, til at ordningen reelt træder i kraft. Dette skyldes, at der er mange led, som skal falde i hak.

Modtager du fortsat reklamer efter tre uger, kan du henvende dig til FK Distribution, som er de to største distributører på markedet.

Hvem kan jeg klage til, hvis jeg ikke få mine reklamer?
På samme måde som med afmelding af reklamer, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til tre uger fra den dag du tilvælger reklamer, til at du modtager dine første tilbudsaviser.

Modtager du efterfølgende ikke dine reklamer korrekt, kan du henvende dig til FK Distribution.

Vil du gerne selv vælge, hvilke reklamer du modtager?
Hvis du gerne vil modtage nogle af reklamerne, men bare ikke dem alle, så er NejTak+ ordningen måske noget for dig. NejTak+ er et alternativ til Reklamer Nej Tak, som giver dig mulighed for helt selv at vælge, hvilke reklamer, du gerne vil modtage. Klik her for at læse mere om NejTak+ ordningen.

Reklamer online
Hvis du har et Reklamer Nej Tak mærke på din postkasse, men gerne vil have adgang til detailbutikkernes gode tilbud, så kan du læse reklamerne online på minetilbud.dk. Du kan også downloade minetilbuds app, så du altid har tilbudsaviserne lige ved hånden.